få styr på dine tanker hos Peter Madsen
coaching,  forandring,  karriere,  lifecoaching,  personlig coaching

Er du nervøs ved tanken om at gå til en coach?

Hvis din coach er ordentligt uddannet og holder sig til den type coaching, som han eller hun er uddannet til, er der ingen risiko

Der er f.eks. stor forskel på, om du ønsker at bruge din coach i forbindelse med dit job, eller om du drømmer om at bruge en Life coach, der virkelig at gøre en forskel i dit liv.

Ulempen ved, at coaching er blevet så populær til personlig udvikling er, at mange mennesker uden de nødvendige faglige kompetencer glad kaster sig ud i at agere som coach.

Mange kan sagtens lære nogle grundliggende coachingredskaber på et ganske kort kursus på en uge. Men har du brug for en Life coach, skal du sikre dig at din coach har en helt anden form for uddannelse.

Fordi coaching er så positiv en form for selv-udvikling, er det også nemt at komme til at undervurdere, hvad der egentlig skal til hos en god coach.

Men coaching er, – trods sin positive fokus på vores muligheder og ressourcer, – stadigvæk anvendt psykologi. Det er stadig dine tanker og følelser vi beskæftiger os med, og det kræver både samvittighed og kompetencer hos din coach.

Navnlig når vi taler om Life coaching og spirituel coaching, skal der en god og grundig uddannelse til med masser af færdighedstræning og egen personlig udvikling.

Kontakt mig for en aftale om en kop kaffe og en snak, for at finde ud af om jeg er din coach.


::

Del dette med dine venner